Tremelo kleurt roze in samenwerking met lokale handelaars.

01 Oktober 2023

Tremelo kleurt roze  in samenwerking met lokale handelaars.

"Tremelo in't roze"

De Pink Ladies Games komen zaterdag 30 september voor het eerst naar Tremelo. Teams van telkens vier tot vijf dames nemen het tegen elkaar op tijdens zes ludieke battles. Met een deelname wordt Think Pink gesteund in de strijd tegen borstkanker.

De Pink Ladies Games is een concept dat bestaat uit zes ludieke battles waarbij teams van telkens vier tot vijf dames het tegen elkaar opnemen. De battles zijn toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft geen grote atleet te zijn om deel te nemen. Plezier en teamwork staan voorop.

De Pink Ladies Games vinden plaats tijdens het Weekend van de Klant. De games starten in de namiddag, perfect te combineren met een voormiddag shoppen en een gezellig restaurantje om de dag af te sluiten. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers ook na de Pink Ladies Games nog eens terugkomen,  biedt de gemeente op initiatief van onze schepen Kris Torfs een bonnenboekje met terugkombonnen aan.

Geef om Haar-campagne

Sinds 2008 sparen Belgen voor lange lokken met de Geef om Haar-campagne van Think Pink. Dankzij deze staarten kunnen lotgenoten met borstkanker die het financieel moeilijk hebben, steun krijgen bij de aankoop van een pruik of een trendy mutsje. Ook de Tremelose kapsalons dragen dit jaar een steentje bij tijdens de actiemaand in de strijd tegen borstkanker. Deze kappers verbinden zich er vrijwillig toe om je staart gratis te knippen, je coupe af te werken en je haar los te drogen.