Kalvennewandeling met Groen en Sp.a op 15 augustus

01 Augustus 2012

Kalvennewandeling met Groen en Sp.a op 15 augustus

Groen en sp.a nodigen iedereen uit op de Kalvennewandeling, woensdag 15 augustus om 14u. Het Tremelose gemeentebestuur van VLD en CD&V heeft grootse plannen met wat in 2009 verkozen werd tot "mooiste plekje" van Tremelo. Ondanks de honderden bezwaarschriften en tegen het advies van de GECORO in kiest het gemeentebestuur voor de verstedelijking van dit rustige plekje natuur. Binnenkort worden er 250 woningen, handelszaken en een sporthal met 2 extra terreinen gebouwd?

Sp.a en Groen zien dit helemaal niet zitten en hebben andere plannen met de Kalvenne, zonder veel beton. Wij gaan resoluut voor een project waarbij natuur, recreatie, huisvesting en handelszaken duurzaam met elkaar samengaan en we de volledig oostzijde kunnen bewaren als open gebied .

Daarom nodigen wij je uit om dit mooie stuk open ruimte in het hart van het centrum te komen verkennen en leiden we je graag rond in de groene long van Tremelo.

Voor Tremelonaars die de Kalvenne nog niet kennen is dit dé gelegenheid om het te komen ontdekken!

Ken je de Kalvenne als je eigen broekzak? Dan ben je uiteraard ook welkom. Misschien kan je ons nog verhalen vertellen van vroeger en plekjes laten zien die zelfs voor ons nog onbekend zijn?