Groen nodigt uit in de living.

05 Januari 2024

Groen nodigt uit in de living.

Iedereen welkom!

Met 'Bij groen in de living' keren we terug naar het geslaagd concept dat we ook al voor de verkiezingen van 2018 in het leven riepen.  Door mensen in onze living uit te nodigen proberen we de politiek laagdrempelig te maken.  We vinden het belangrijk iedereen in onze gemeente samen met ons te laten meedenken over een welbepaald thema richting de gemeenteraadsverkiezingen van oktober '24.

Vanaf volgend jaar organiseren we dan ook 4 "Bij Groen in de livings" waarin de inwoners onze mensen in een gemoedelijke sfeer kunnen ontmoeten om het samen te hebben over thema's.

 

Onze eerste "Bij Groen in de living" heeft plaats op donderdag 18 januari en zal gaan over het thema's milieu, natuur en mobiliteit.  Op donderdag 22 februari willen het graag hebben over jeugd en vrije tijd.  Donderdag 18 april reserveren we voor lokaal ondernemen.  We sluiten onze "Bij groen in de living" af op 16 mei met de wat meer socialere thema's.  

 

Heb je frisse ideeën of wil je het anders aanpakken? Wij horen het graag! Wil je ook praten over andere thema's, over Groen, over Tremelo of kom je liever gewoon wat luisteren? Dat kan ook, want echt iedereen is welkom.  Zin om mee te doen?  Laat het dan zeker weten via een mailtje naar  [email protected].