15de Biomarkt

03 April 2015

15de Biomarkt

Op Paasmaandag organiseert Groen Tremelo-Baal voor de 15de keer de Biomarkt. Van 13u tot 17u kan je in de turnzaal in de Kruisstraat kennismaken met een heleboel biologische producten.  Met de biomarkt wil Groen het belang van bio, ecologie en korte ketens onderstrepen. Dit doen we door de inwoners van Tremelo-Baal kennis te laten maken met handelaars, organisaties en mensen die op een creatieve manier een ecologische boodschap verspreiden.

 

Net zoals de vorige edities vind je op de Biomarkt een ruim aanbod biologische voedingsmiddelen:? Er zijn overheerlijke kazen om van te proeven en te kopen.? Wildiers uit Haacht zorgt voor een ruime keuze aan artisanale confituren, siropen, konfijten en fruitbeleg.? Biobakker Jacques Cochez verwent je met z'n beste brood.? Op de stand van de Wereldwinkel ontdek je fairtrade producten van over de ganse wereld.? Bio-Planet Leuven biedt 3 biowijnen ter degustatie.? Jean-Pierre - de bioboer uit Veltem - is weer present met fruit en groenten van eigen kweek.

Tussen alles door kan je in het praatcafé genieten van een hapje en een drankje. We serveren er naast de beste biobieren en -dranken opnieuw de felbegeerde zelfgemaakte Filipijnse bio loempia's.Zoals altijd is de toegang gratis en krijgt iedereen die met de fiets of te voet komt een leuke verrassing. Net zoals de voorbije jaren krijgt iedere bezoeker de kans om een biomand te winnen